KELAS MENGAJI PILIHAN SELEBRITI SEJAK 2017!

KELAS ONLINE BOLEH, KELAS OFFLINE PUN BOLEH!

En Syukri Harish
En Syukri Harish
CEO, Olathe Empire Sdn Bhd
Read More
Tenaga pengajar yang sangat professional! seronok belajar mengaji dengan Quranclinic! Saya dan setiap kalangan staff dalam syarikat rasa lebih selesa dan tidak malu untuk belajar mengaji dengan Quranclinic terutama Ustaz Sheikh yang sentiasa ingin memperbaiki bacaan kami dengan lebih baik. Alhamdulillah bacaan Al-quran saya termasuk staff saya lebih lancar dengan pembelajaran tajwid yang lebih mudah dan senang diingati!
Puan Najwa
Puan Najwa
Read More
Alhamdulillah sava selesa belajar, ustazah banvak menekankan taiwid yang betul, nota2 asas, makhrai & makna2 kata asas/hubung dim Al-Quran. Semakan & latihan membantu utk lebih faham.
En Zulkhairi
En Zulkhairi
Read More
Alhamdulillah, sangat selesa. Ustaz banyak beri ilmu kepada saya dan bersabar dengan saya lagi- lagi bila sebutan saya banyak kali tak lancar. Dan paling peting ustaz sangat terbuka dan tidak judgemental dengan saya yang baru merangkak dengan mengaji ini.
Puan Norafidah
Puan Norafidah
Read More
Ustazah sangat2 baik peramah sporting tak sombong... saya belaiar semua paham lancar... ustazah sambil belaiar ada citer pasal lain aak berbual sikit iadi saya tak boring atau ngantuk... terbaik
En Bashir
En Bashir
Read More
Alhamdulilah, sangat membantu terutamanya bab taiwid. Masa tak berkira kadang lebih dari tempoh kelas
Puan Syahindah
Puan Syahindah
Read More
Tak rasa 6 bulan sudah. Alhamdulillah anak-anak semakin lancar dan disiplin mengaji. Syahindan dan Sumayyah semakin baik dr segi bacaan mengikut tajwid yg betul. Salsabila xlama pg ke igra 4.
Previous
Next